De Enchanted hondenmanden zijn speciaal ontworpen voor middelgrote en kleine honden. Deze speciale hondenmanden zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, met aandacht voor detail, design, functionaliteit en duurzaamheid. Er zijn veel verschillende soorten Enchanted hondenmanden te koop zodat er altijd wel een model bijzit dat past in uw interieur.

Een hondenmand met style, comfort en luxe

Wanneer u het allerbeste wilt voor uw hond dan is een Enchanted hondenmand precies wat u zoekt. Deze zeer luxe en mooi uitziende hondenmand heeft meerdere voordelen waarvan de hoge mate van comfort er bijvoorbeeld één is. De Enchanted hondenmand staat op pootjes waardoor uw hond van de grond af ligt. Uw hond heeft dus geen last van tocht, optrekkende vocht en kou, of de warmte van de vloerverwarming. De Enchanted manden, lijken het meest op bankjes of sofa’s en zijn gemaakt in verschillende uitvoeringen, maten. Er is een grote keus aan kleuren en materialen. De hondenmanden, banken en sofa’s van Enchanted worden met de hand gemaakt en hebben mooie details. De ronde vorm en de hoge rug- en armleuningen bieden uw hond bovendien comfort en een geborgen gevoel.

Het allerbeste voor uw hond

Het materiaal dat is gebruikt voor het vervaardigen van de Enchanted hondenmanden of banken is van hoge kwaliteit en speciaal gebruikt voor het comfort van uw hond. Dat zorgt ervoor dat uw hond heerlijk kan liggen, maar ook dat u het materiaal makkelijk schoon kan maken of kan wassen. Kijkt u eens naar de Enchanted hondenmand Sullivan Emerald groen, een wat rechte hondensofa die is gemaakt in fluweel groen. Het dikke kussen, de rug-, armleuningen en poten zorgen voor een uitstraling luxe en een beetje klassieke uitstraling. De hoes kunt u makkelijk verwijderen en is wasbaar. De Quicksilver hondensofa van Enchanted is ovaal van vorm en prima geschikt voor honden tot 13 kg die graag opgekruld slapen. Deze sofa-hondenmand kussens zijn gemaakt van schuim dat zorgt voor de juiste ondersteuning van uw hond.