Mocht je toch niet tevreden zijn met een product, of wanneer het product beschadigd aan komt, dan is het uiteraard mogelijk om het product te ruilen of retourneren. Het product moet dan wel aan enkele voorwaarden voldoen, afhankelijk van de redenen van retourneren.

Wanneer het product beschadigd is, laat het ons binnen 48 uur weten via info@dieren-producten.nl inclusief foto’s van de beschadiging(en). Wanneer de retourproducten niet binnen 14 dagen na melding van retour door ons zijn ontvangen dan kunnen wij helaas de zending niet meer accepteren.

Niets mis met het product, maar toch op zoek naar iets anders?
1. Meldt het pakket retour uiterlijk 14 dagen na ontvangst van het pakket aan info@dieren-producten.nl ovv ordernummer en de producten die je wenst terug te zenden.
2. Stuur het product binnen 14 dagen na melding retour. Wanneer deze niet binnen 14 dagen door ons ontvangen is kunnen wij deze niet meer in behandeling nemen.
3. Voeg de pakbon toe en stuur het product ongeopend in de originele, onbeschadigde verpakking retour in de originele staat. De retourzending is voor eigen rekening en eigen risico.
4. Stuur het product naar onderstaand adres met een Track & Trace:
Dieren-producten
Hongkongstraat 71
3047 BR  ROTTERDAM
5. U ontvangt het retourbedrag binnen enkele dagen, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het retour door ons terug.

 

Uitgesloten van retour zijn:
– Kleding of andere producten die gedragen kunnen worden, die beschadigd zijn, geurtjes hebben of plekken.
– Hygiëne producten met een geopende verpakking
– Onaangemelde retouren