De webshop www.dieren-producten.nl is ontstaan uit liefde voor dieren. Dat betekent dat wij, de producten die wij aanbieden voor uw huisdieren, met zorg en liefde uitkiezen. Het assortiment dat u kunt vinden op de website van dieren-producten bevat nu al heel veel benodigdheden en verzorgingsproducten. Voor zowel honden als katten, voor binnen en buiten. Bovendien komen er nog dagelijks nieuwe producten bij. Het assortiment producten voor uw tuin wordt ook steeds uitgebreider. Hierbij gaat het voornamelijk om producten die het leven van dieren in de tuin aangenamer maken. Toch kunt u hier ook terecht voor producten waarmee u dieren, die u liever niet in uw tuin wenst, kunt verdrijven.

Een uitgebreid assortiment van de beste kwaliteit voor de laagste prijs

Met onze online dieren-producten-shop willen we u laten profiteren van een uitgebreid assortiment dierenbenodigdheden. Dit zijn producten van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. U vindt op de website (bijna) alles wat u nodig heeft voor het verzorgen, verwennen of vervoeren van uw hond of kat. Van katten krabmat tot luxe kattenhuis en van honden halsband tot buggy’s om uw hond in te vervoeren. Heeft uw hond of kat huid-, oor- of oogproblemen? Ook dan kunt u op de website terecht voor verschillende artikelen die helpen om deze problemen te verminderen. Alle producten die we op de website hebben staan worden met de grootste zorg en veel liefde uitgezocht. Dit wordt gedaan door een ervaren team dat zelf ook honden of katten in huis heeft en graag gebruik maakt van deze producten.

Een ervaren team met klantgerichte service

Ons hele team is bijna continue bezig de beste producten voor u uit te zoeken tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Zoals gezegd hebben de meeste mensen uit het team zelf dieren in huis en beschikken bovendien over de nodige kennis van die producten. Door de benodigde kennis van en over honden, katten en de producten op de website heeft dieren-producten.nl een bekwame klantenservice. Hier kunt u terecht met al uw vragen, maar ook voor advies.

Snelle levering

Wanneer u een bestelling plaatst op de website van dieren-producten.nl zullen wij zorgen voor een snelle levering. Bestelt u voor 14.00 uur dan wordt de bestelling de volgende dag geleverd. Bestelt u voor € 35,- of meer, dan is de levering gratis. Wanneer uw bestelling niet voldoet aan uw wensen dan kunt u het product binnen 30 dagen terug sturen. Voor vragen of voor deskundig advies is ons team altijd via e-mail bereikbaar. Wilt u op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Zodra de bestelling succesvol is afgerond ontvang je zo snel mogelijk een bestelbevestiging en factuur per e-mail. De factuur zal binnen 24 uur na bestelling per mail verstuurd worden. Mochten deze toch niet aangekomen zijn, en deze niet in de ongewenste e-mail terecht is gekomen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om te kijken of de bestelling goed is doorgekomen.

Op al onze producten hanteren wij de wettelijke norm voor garantie waarbij u altijd het recht heeft op een goed product. Als u toch niet tevreden bent over uw product, neemt dan contact met ons op via de mail of het contactformulier.

Wij versturen onze producten enkel vanuit een centraal magazijn, om de prijzen scherp te houden hebben wij daarom geen fysieke winkel. Mede hierdoor is het afhalen van pakketten ook niet mogelijk.

Het is helaas niet mogelijk om producten te bestellen buiten Nederland.

Het is niet mogelijk om je bestelling via ons bij een afhaalpunt te laten bezorgen. Zodra u uw Track & Trace informatie heeft ontvangen is het in veel gevallen mogelijk om de levering te wijzigen naar een pakketpunt naar keuze. Tevens is het mogelijk om een bezorgdag of tijd te wijzigen indien gewenst.

Mocht u toch niet tevreden zijn over een product, dan kunt u deze uiteraard retourneren. Meer hierover kunt u vinden op de pagina: Retourbeleid

Na een geplaatste bestelling ontvangt u per mail een Track&Trace code. Mocht het toch niet mogelijk zijn om de bestelling te volgen, neem dan gerust contact met ons op.

Alle bestellingen binnen Nederland worden verzonden voor € 5,95.